20-10 Shellharbour - Narooma

20 oktober 2024 - Narooma, Australië

Vanmorgen zijn we eerst weer langs het blowhole in Kiama gereden om te zien of het er nu wat feller aan toe ging. Er stond meer wind dus we hadden goede hoop. Dat bleek dus te kloppen. Hij spoot of het een lieve lust was en de golven langs de kust gingen stevig tekeer. Onderweg naar Narooma viel niet veel te beleven. Wel passeerden we vele gezellige plaatsjes die duidelijk gericht waren op vakantie vertier. Het begint hier nu steeds beter te worden. De lente is in volle gang. Vandaag was het ook weer 23 graden. In Narooma hebben we geluncht in het plaatselijke hotel. Ze hebben er een prachtig dek met een geweldig uitzicht. Met één van de boten die je op de foto kunt zien gaan we morgen met een toer de zee op. Hopelijk waait het niet zo hard als vandaag want dan zit de kans erin dat het niet doorgaat. We gaan het zien. We hebben inmiddels de rest van de week ook ingepland. We blijven hier 3 dagen en dan gaan we weer omhoog naar Burrill Lake. Van daar uit gaan we naar Bulli om dan uiteindelijk de camper in Sydney in te leveren. Daar blijven we dan nog 2 dagen in een hotel in het centrum en dan komen we naar huis. Zoals je ziet het schiet al op.

1. Merel van Lonkhuijzen:
    20 oktober 2024
    Prachtig uitzicht. Het schiet al op de reis. Geniet van de laatste weken.
  2. Jacco en Hennie:
    20 oktober 2024
    Hai Merel. We zijn nu bijna 9 weken onderweg. Dit is onze laatste week. Volgende week woensdag landen we in Nederland. Groetjes van ons.