24-10 Shellharbour
24 oktober 2024 - Shellharbour, Australië
Vanmorgen hebben we heel rustig aan gedaan omdat we een afspraak om 11.00 uur hadden voor een Thaise massage. Toen we bij de camper een beetje aan het studderen waren ( Het is West-Fries dialect (vooral niet te verwarren met de Friese taal) en betekent 'een beetje aanrommelen ) kwam er een vrouw naar ons toe die zei dat er een walvis in de open zee was te zien. Gewapend met mijn telelens gingen we kijken. En ja hoor in de verte ( zeker op 400 meter ) zagen we een walvis die wat aan het spelen was. Af en toen kwam hij hoog uit het water. Gelukkig kon ik 2 foto's maken maar hij was wel erg ver weg. Toen onze walvis adrenaline gezakt was gingen we naar het dorp. Dat is heel eenvoudig te lopen. We gingen naar de afspraak en kregen onze massage. Dat was weer eens iets anders maar wel weer heel prettig. Na de behandeling zijn we natuurlijk weer bij de Thai gaan eten. Ik had er al een beetje rekening mee gehouden zodat ik een flink portie had besteld. Het is daar namelijk doodnormaal dat je om een box vraagt voor het eten dat over is. Dus heb ik vanavond weer een lekker maaltje. Vanmiddag rustig aangedaan. Een beetje internetten, slapen, wandelen over de camping en dat soort dingen. Het einde begint echt in zicht te komen en we hebben nog 2 dagen met de camper. Dat zijn geen volle dagen want we moeten nog naar onze volgende bestemming rijden en daar moeten we dan nog op dag 2 alles inpakken in de tassen. Hennie heeft inmiddels ons Telstra internet/telefoon abonnement waar we 2 maanden lang veel plezier van hebben gehad stop gezet. Goed het was vandaag weer mooi weer. Rond 14.00 werd het bewolkt en het is nu 16 graden . Groetjes uit Shellharbour.
Pauline:24 oktober 2024Wat een prachtige avonturen hebben jullie beleefd. Veel plezier nog de laatste paar dagen. X