22-09 Albany Esperance

22 september 2024 - Esperance, Australië

Vandaag hadden we weer een flinke rit van 480 km. Onderweg viel weinig te beleven en te zien. In Wellstead zijn we even gestopt om van bestuurder te wisselen. Daarna stopten we in Jerramungup bij een roadhouse. We dronken koffie en gingen weer verder. Voor Ravensthorpe stonden een aantal fraai beschilderde silo's. Die moesten natuurlijk ook even op de foto. In het stadje zelf gingen we lunchen in het Palace Hotel. Dat was in één woord geweldig. Ik had een Scotch fillet en Hennie had garlic shrimps met rijst. Je moet er hier tussen 12.00 uur en 14.00 uur bij zijn om te lunchen want daarna gaat alles overal dicht. Om 17.00 uur ben je weer aan de beurt. Dat is lastig voor ons omdat we dan op de camping willen staan. Rond 15.30 uur waren we op de ons vertrouwde camping in Esperance. Het was en is nog steeds mooi weer. De hele dag tussen de 20 en 25 graden en onbewolkt. Morgen gaan we eerst naar Norseman en daar gaan we de Nullarbor Plain op. Ons doel is Cocklebiddy en dat is een rit van 650 km dus niet te laat vertrekken. Groetjes uit Esperance.