dag 26 Kingston - Niagara Falls 400 km

13 september 2025 - Niagara Falls, Canada

Vandaag was echt drama. We hebben over dit stuk ruim 6 uur gedaan waarvan we zeker  2 1/2 uur met een snelheid van 110 hebben gereden. Voor Toronto liep het helemaal vast en dat ging door tot ruim voorbij Hamilton. De reden???? Ik heb geen idee. Dat gebied wordt de Greater Golden Horseshoe genoemd. Er wonen naar schatting 11,1 miljoen mensen, die volgens mij allemaal tegelijk op pad met de auto gingen. Dit gebied is een stedelijke regio in Ontario. In Niagara Falls hebben we inkopen gedaan Hennie een fles heel goede whisky en ik een fles wodka daar waren we wel even aan toe. Morgen hebben we een rondvaart en een tour achter de watervallen geboekt. We hebben er zin in. Het weer was vandaag bewolkt maar wel 23 graden. Morgen wordt weer zon verwacht. Vandaag 3 file foto's.

1. Marga Moester:
    13 september 2025
    Gaaf om morgen een tour te hebben achter de watervallen. Jullie treffen het met het weer.
    Hier is de herfst begonnen.
  2. Pauline:
    14 september 2025
    Deze dag snel vergeten en veel plezier bij de watervallen. X
  3. Mar velzel:
    14 september 2025
    Leuk die files,niagara watervallen in ieder geval heel mooi
  4. Heleen Brink:
    14 september 2025
    Heel veel plezier nog voor jullie. En de files? Ach, je wilt tenslotte ook niet helemaal ontbonden zijn van je thuisland ha ha
  5. Monique Dekker:
    15 september 2025
    Een hele fles opgedronken ;)?
    Fijne vakantie verder!
  6. Hennie:
    15 september 2025
    Je ziet ons voor vol aan Monique 😂.