26-08 2024 Adelaide

25 augustus 2024 - Adelaide, Australië

Nou, daar gaan we dan. Gister kwamen we rond 22.15 uur in ons hotel. We hadden er toen 22 uur reizen op zitten en ongeveer 11 uren door brengen in verschillende business lounges. Daar kwam nog eens 7.5 uur tijdsverschil bij dus we hadden het wel een beetje gehad ondanks de luxe vorm van reizen blijf het een eind. Het is een prima hotel in het centrum van Adelaide. Dit is trouwens een behoorlijk flinke stad. Vanmorgen zijn we na het ontbijt naar het winkel centrum gegaan om bij de Telstra winkel onze mifi te activeren en een simkaart voor Hennie te regelen zodat we hier, indien nodig, kunnen bellen . Je weet nooit waar we later terecht komen. Ik heb nu 180 gig data voor één maand dus we kunnen flink vooruit. Hierna zijn we naar Chinatown gelopen. Daar hebben we gegeten in een food court. Heel smakelijk. Vervolgens drank ingekocht en daarna terug naar de kamer. Het weer is hier redelijk maar je moet niet vergeten dat ze hier vanuit de winter naar de lente gaan. Overdag is het ongeveer 16 graden. Straks als we omhoog gaan naar Darwin wordt een heel ander verhaal. Daar is het nu al rond de 34 graden. Zo dit was mijn verslag. Ik ga niet meer iedere dag posten maar we houden jullie wel op de hoogte. Nu gaan we een strijdplan voor morgen maken. Groetjes van ons uit Adelaide.

1. Merel van Lonkhuijzen:
    26 augustus 2024
    Geniet daar na de flinke reis!
  2. Joke:
    26 augustus 2024
    Vakantie is echt begonnen!!
  3. Henderina:
    26 augustus 2024
    Ziet er goed uit,geniet ervan
  4. Jan Tolsma:
    Veel plezier
  5. Mar velzel:
    26 augustus 2024
    Dikke kus en wat een reis
  6. Sofie:
    26 augustus 2024
    Wow 3 maanden! Brings back memories van onze 3 maanden-down-under-reis Australie en NZ van ruim anderhalf jaar geleden.
    Heel veel plezier!!!
  7. Will en Mieke:
    Fijne vakantie
    Mieke en Will
  8. Marjan:
    26 augustus 2024
    Heel veel plezier, en genieten.
  9. Peter:
    26 augustus 2024
    Wat een reis maar geniet er van
  10. Pauline:
    26 augustus 2024
    Kijk alweer uit naar de verhalen x
  11. Sandra:
    26 augustus 2024
    Nu lekker genieten, en heel veel plezier samen.
  12. Marga Moester:
    26 augustus 2024
    Mooi om jullie zo weer te volgen. Fijn dat jullie nu de lente ingaan. Goed gepland.
    Geniet straks van de treinreis naar Darwin.
    Fijne vakantie. Groetjes Marga xx
  13. Joop Siemers:
    Heel veel plezier; groeten Marion & Joop Siemers
  14. Heleen Brink:
    26 augustus 2024
    Gewoon lekker posten Jacco, ha ha. Heel veel plezier voor jullie!
  15. Loes Koks:
    27 augustus 2024
    Heel veel plezier. We zullen jullie verhalen weer volgen, altijd leuk om te lezen.
  16. Elze:
    27 augustus 2024
    Fijn dat jullie goed zijn aangekomen.
    Hopelijk heerlijk uitgerust na zo'n vermoeiende reis en nu klaar voor de treinreis!
    Fijn om nu even niet zelf te hoeven rijden. Geniet ervan. Lieve groet Elze en Cor